Dra. Paula Galván Blasco

Institucions

Sóc especialista MIR en Al·lergologia des del 2018. Actualment cursant la meva tesi Doctoral a la Universitat Autònoma de Barcelona titulada: “Biomarcadors en anafilaxi”. Des de 2020 fins a l'actualitat, he treballat com a metge facultatiu especialista en Al·lergologia a la Secció d’Al·lergologia de l’Hospital Vall d'Hebron. 

Currículum

Vaig realitzar la meva formació MIR en Al·lergologia a l’Hospital Vall d’Hebron del 2014 al 2018. Actualment, estic realitzant la meva tesi Doctoral a la UAB sobre biomarcadors d’anafilaxi. Treballo com a metge especialista d’Al·lergologia a l’Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2020.

La meva àrea d’investigació actual se centra en la fisiopatologia de l’anafilaxi i les reaccions confessionals a fàrmacs biològics i quimioteràpia. Les meves àrees d’interès també inclouen la dessensibilització a medicaments de quimioteràpia, l’asma al·lèrgic, les malalties mastocitàries i altres malalties cutànies al·lèrgiques.

El meu interès se centra en les noves tecnologies i la seva aplicabilitat en la salut. En aquest sentit, col·laboro amb diverses societats científiques i també formo part del Comitè de Transformació Digital de l’Hospital.

Grups de recerca

Paula Galván Blasco

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Malalties sistèmiques

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.